Kontakt afdelingen

Tlf. 32 63 03 70
Niels Håkonsen
Afdelingschef
 

Om afdelingen


Uddannelsesafdelingen står for rådgivning i lærlingespørgsmål og bidrager til at løse konflikter mellem arbejdsgiver og elev. Står for kurser og efteruddannelser for både mester og svende, og mesterskaber for lærlinge.

 

Kursus og Uddannelsesudvalg

Se det politiske udvalg
Max Grønbæk deltog i verdensmesterskabet WorldSkills

Aktuelt

Der arbejdes på reformen af erhvervsuddannelserne


Til august 2015 skal en ny udgave af erhvervsuddannelserne være klar, og for malerfagets vedkommende er der større forandringer på vej.

Som noget nyt vil eleverne til næste år skulle bestå folkeskolens afgangseksamen i dansk og matematik med mindst karakteren 02 for at komme direkte ind på en erhvervsuddannelse. Og når de begynder, er det på ét fælles grundforløb i de første 20 uger, hvorefter de går videre til et grundforløb i deres valgte fag.
 

For malerfaget betyder det, at eleverne får 30 uger mere på grundforløb, end den nuværende uddannelse, hvor eleverne har 10 ugers grundforløb på malerskolen. Malerfagets Faglige Fællesudvalg, MFFU, har udarbejdet en række kompetencemål, som malereleverne skal beherske efter de 20 uger, og bl.a. er nogle mål flyttet fra det nuværende hovedforløb til det nye grundforløb.
 

Seneste nyt


PensionDanmark opkræver til Malkom
12-02-2015
>> Læs mere…
Ny administrationspartner i MALKOM
09-07-2014
PensionDanmark overtager ind- og udbetalinger.
>> Læs mere…
Film om svendeprøven
27-02-2014
Video gennemgår svendeprøven og bedømmelsen.
>> Læs mere…
Side:   1 2 3 4   Næste

Uddannelse