Tidligere aktiviteter

Se billederne fra WorldSkills 2015

 

I august 2015 deltog 19-årige Marco Brems for malerfaget ved verdensmesterskabet WorldSkills, der i år blev afholdt i Brasilien med São Paulo som værtsby. I løbet af fire dage dystede Marco mod andre malerelever fra hele verden.

 

Marco Brems fik en 10. plads og med 500 point for sit arbejde modtog han Medallion of Excellence
>> Se billeder
 

Farveprisen uddelt i Langenæskirken


Foto: Rasmus Baaner

Farveprisen 2015 gik til kunstner Elle-Mie Ejdrup Hansen for en smuk og velgennemtænkt udsmykning af kirkerummet i Langenæskirken i Aarhus.

>> Læs mere om Farveprisen

Generalforsamling 2015

Danske Malermestre afholdt generalforsamling lørdag d. 6. juni 2015 med Bornholms Malerlaug som vært for arrangementet.

Foto: Poul-Erik Rath Holm

>> Læs mere om generalforsamlingen 

Prisen for godt malearbejde er uddelt i Odense

 

Midt i Odense ligger lejligheden, som i år blev kåret som vinder af Prisen for godt malearbejde. Birgit Madsen og Henning Pedersen flyttede i august ind i den nymalede lejlighed, som de i et fortrinligt samarbejde med malermester Louise Svendsen, Stenløse Malerforrretning, har farvesat i sarte blå og grønne nuancer.

 

Foto: Alex Tran.

 

>> Læs mere

En Rigtig Maler i Svendborg

Foto: Alex TranFoto: Alex Tran

 

Lørdag 24. oktober var ingen i Svendborg i tvivl om, at Svendborg Malerlaug var landet på Centrumpladsen. For der var fyldt op med biler og malere, både mestrene og deres svende, som brugte formiddagen på at få dekoreret firmabilerne med logoer med En Rigtig Maler.

>> Se flere billeder på laugets hjemmeside

 

Aktivitetsudvalg

Se det politiske udvalgVi fik sat vores store banner for kampagnen "En Rigtig Maler" op på facaderne udenfor vores kontorer på Islands Brygge.  Foto: Søren Hytting.


Aktiviteter