Tidligere aktiviteter


Generalforsamling 2013


I dagene 7. - 9. juni afholdtes generalforsamlingsarrangement i Svendborg.

Deltagerne fik bl.a. oplevet Svendborg Malerlaugs 100 års jubilæum, og så laugets flotte arbejde med Guldsalen i Borgerforeningen Kulturhus Svendborg.


>> Læs mere om generalforsamlingen


Farveprisen 2013Farveprisen 2013 gik til arkitektvirksomhederne +Pedersen og Varmnings Tegnestue Aps for restaureringen af Danners hus i København.

Farvepriskomiteen begrunder valget med, at Danner har mange forskelliige funktioner, som restaureringen af huset har tilgodeset, og at det især for beboerne af huset er lykkedes at skabe en hjemlig atmosfære.

>> Læs mere om Farveprisen

Nyborg 2014I dagene 16. - 18. januar 2014 afholdes Danske Malermestres stævne i Nyborg.

Programmet er klar til fredagens mange foredrags- og oplægsholdere, der bl.a. byder på Henrik Qvortrup, politisk redaktør på TV2, og Mattias Tesfaye, der som forfatter til bogen "Kloge hænder" forsvarer respekten for det gode håndværk.
 
>> Hent program.


Læs mere om dagene og se listen over alle udstillere til Danmarks største udstilling for malerfaget.
>> Gå til sidenDM i Skills 201423. - 25. januar 2014 afholdes DM i Skills for 250 elever på erhvervsuddannelser i Danmark - heraf seks malerelever i konkurrencen om at blive Danmarks dygtigste malerelev 2014.

Danmarksmesterskabet går på skift mellem værtsbyer i landet og i 2014 er Aalborg vært for det store arrangement, som ventes at tiltrække 30.000 besøgende. Både undervisningsminister Christine Antorini og statsminister Helle Thorning-Schmidt ventes af besøge konkurrencen.

>> Læs mere

Aktiviteter